Cautare

61601 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 2010 dn1" (7.79 secunde)
Acolitii din TVR muncesc zi si noapte sa creeze acest tablou idilic, transformandu-se din jurnalisti in cosmeticienii datorita- sau din cauza- carora Groapa miracolelor devine Taramul fagaduintei. La 31 decembrie 2010, raportul lui Alexandru Lazescu, presedintele TVR, arata o lipsa din bugetul institutiei pe care o conduce de 161.
Din mass-media aflam ca Presedintele si premierul s-au "evitat" la inundatii sau ca Basescu este suparat foc pe Boc.
Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda (Autor: ... Dean si echipa sa au folosit Legea privind libertatea informarii pentru a obtine acces la fisiere anterior clasificate si din alte tari.
Va prezentam in randurile de mai jos cateva din investitiile Chinei, adunate de cei de la Business Insider, care ilustreaza faptul ca aceasta tara va ajunge in viitor sa stapaneasca lumea. 1.
'Cu doua saptamani in urma s-au implinit 70 de ani de la Dictatul de la Viena din 30 august 1940, prin care marile puteri fasciste Germania si Italia au obligat Romania sa cedeze nord - vestul Transilvaniei Ungariei horthyste.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? ... Probabil ca vom strange mai putini bani decat anul acesta, pentru ca avem o scadere economica si din cauza ca s-a marit TVA nu vad ce s-ar mai putea mari, ce alte taxe.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
1) sa calculeze majorari/dobanzi fiscale; ... 1. ... 2.1) daca stingerea se realizeaza in primele 30 de zile de la scadenta, nu se datoreaza penalitati pentru obligatiile fiscale principale stinse;
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE. Din cauza sumelor uriase, acestea risca sa fie oprite pana in 2010, apreciaza Ministerul Economiei.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
Jurnalul National face inventarul (ne)realizarilor din infrastructura rutiera a Romaniei, intr-un articol intitulat "Autostrada Soarelui: ... 'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Dupa evolutiile neasteptate din 2008 si un 2009 cenusiu, dar cu cresteri peste asteptari, anul acesta a adus scaderi dramatice ale rulajelor, care au lovit business-urile de brokeraj direct in principala sursa de venit.
Cat inseamna 19,9% din OTV?
google-analytics.com